Бижутериклуб Сапфирен Пръстен Бижута От Рожден Камък-1. Карат сапфир 14к позлатен Сребърен пръстен бижута с бял диамантен акцент-скъпоценни камъни пръстени с хипоа?

Бижутериклуб Сапфирен Пръстен Бижута От Рожден Камък-1. Карат сапфир 14к позлатен Сребърен пръстен бижута с бял диамантен акцент-скъпоценни

Налично
BGN 0.67
Налично:

Макар и нежен и елегантен в дизайна, този сапфирен и диамантен пръстен е всичко друго, но не и крехък, изработен с дълготрайна, издръжлива сребърна лента и настройка с 14-каратово златно покритие. Изработен с грижа и експертна изработка и поставен в хипоалергенна, 14-каратово позлатена сребърна лента, този великолепен Черен овален пръстен е трайно изработен с първокласни материали, които го отличават от останалите. Ако имате някакви въпроси относно размера на лентата, моля, свържете се с нас директно, за да можем да ви помогнем в намирането на вашата перфектна форма. Независимо дали подарявате този скъпоценен камък на майка си на деня на майката, на половинката си като специална изненада или обещаващ пръстен, или на приятел или любим човек като празник на техния уникален рожден камък, получателят ще обожава да носи този 1. Изработен от истински сапфири, бели диаманти и 14-каратово златно покритие.

Спецификация

Избор на клиенти