Черна кръгла площадка за покривка с петна устойчива декоративна миеща се полиестерна маса за маса за трапезария банкети Бюфет партита и сватба, приляга на квадрат?

Черна кръгла площадка за покривка с петна устойчива декоративна миеща се полиестерна маса за маса за трапезария банкети Бюфет

Налично
BGN 4.26
Налично:

Изливно изработка Нашите правоъгълни покривки са изрязани изцяло от едно парче плат с превъзходна изработка, а сгънатите ръбове правят покривката по -издръжлива и няма да падне или да се свие след множество измивания. Процесът на Жакард дава на покривния отразяващ ефект като коприна, което прави вашата маса по -елегантна! 3. Висока качествена тъкан Нашите покривки получиха по-деликатна текстура и по-висока плътност, която създава по-плавно докосване на ръка и по-добър блясък на тъканта.Affordable цени и красиви покривки Нашите полиестерни покривки са по-достъпни, висококачествените покривки могат да бъдат ефективно използвани за множество събития, моля, обърнете внимание : Размерът на нашите покривки може да има грешка от 0,5-1 cm поради ръчно измерване, но това прави Не влияйте на вашата употреба, моля, бъдете сигурни, че купувате; моля, вижте нашата диаграма на собствения си размер по -горе; Моля, измийте с подобен цвят на продуктите, за да не боядисвате кърпата за маса, моля, не избелвайте и не се пийте дълго време; След измиване, моля, закачете се да изсъхне, така че да поддържате формата на покривката; поради различните компютърни екрани или параметри на оборудването, действителният цвят може да е малко по -различен от снимката на уебсайта, моля, вижте действителния цвят. Така че, моля, преди да купите, трябва да измерите размера на вашата таблица предварително, така че тя да не е твърде голяма и да не е приложима . ☎ [Качествен материал] 10 пакета покривка е изработена от висококачествен и траен полиестер, може да се използва повторно след измиване и не съдържа вредни химикали и няма остра миризма, която е идеална за защита на вашата маса и може също да направи вашия Партии повече атмосфера .

Спецификация

Избор на клиенти