Simu от неръждаема стомана пръстени за мъже жени титаниев пръстен мъже Популярен изискан пръстен Прости модни бижута Популярни аксесоари Ежедневен пръстен за жени ?

Simu от неръждаема стомана пръстени за мъже жени титаниев пръстен мъже Популярен изискан пръстен Прости модни бижута Популярни

Налично
BGN 2.00
Налично:

Повод : Нашите пръстени ще донесат радост за всеки повод, които са подобни рождени дни, Коледа, годишнини, сватби, абитуриенти, Свети Валентин и други. Този пръстен е много уникален и привличащ вниманието, той бързо ще хване окото и ще ви даде уникален чар. Материал : сплав. Издръжливи и ярки : Нашите пръстени са изработени от висококачествени материали, издръжливи и ярки, без странични ефекти или вреда на човешкото тяло. Те могат да бъдат за постигане на различни ефекти! . Може да бъде да комбинирате различни тоалети или грим, за да изглеждате красиви. Златни пръстени за жени пръстени за жени с размер 9 пръстена за жени с размер 10. Този пръстен е много уникален и привличащ вниманието, той бързо ще хване окото и ще ви даде уникален чар. Тип : пръстен. Продуктите включват : . Те могат да бъдат за постигане на различни ефекти! Пръстени за годежни пръстени за жени за жени сватбени пръстени за жени. Пръстени за мъже пръстени за мъже Модни пръстени за мъже, комплект. Стилен прост - този искрящ пръстен е много стилен и прост с универсален дизайн, който ще се докосне стилно към всеки стил. Пръстени за жени с размер 7 пръстена за жени с размер 8 пръстена за мъже. Размер : 6/7/8/9/10/11/12/13. Подарък : Тези красиви пръстени са за вас и вашите приятели. 1x Повод за пръстени : Нашите пръстени ще донесат радост за всеки повод, които рождени дни, Коледа, годишнини, сватби, абитуриенти, Свети Валентин и други. Сватбени пръстени за мъже златни пръстени за мъже пръстени за мъже неръждаема стомана.

Спецификация

Избор на клиенти