Хомо Плат масаж стол с регулируема облегалка, електрически стол с регулируема облегалка с дистанционно управление и страничен джоб, модерен отдих лифт стол с регу?

Хомо Плат масаж стол с регулируема облегалка, електрически стол с регулируема облегалка с дистанционно управление и страничен

Налично
BGN 2.00
Налично:

Описание. Този повдигащ стол може да бъде регулируем към всяка персонализирана позиция, за да се осигури комфорт. С мощния безшумен мотор, повдигащият стол може да изтласка целия стол нагоре, за да помогне на възрастните хора да се изправят лесно, без да се добавя стрес към гърба или коленете. В допълнение, това. столът е оборудван с безжично дистанционно управление, а дизайнът на страничния джоб осигурява място за поставяне на дистанционното управление и други малки предмети.Нашият лифт стол е тапициран с мека и удобна модернизирана тъкан и гъба с висока устойчивост. дишащата материя е водоустойчива, лесна за почистване и има определен ефект на анти-плъстене и антипилинг. Освен това, супер широките подлакътници и премиум възглавницата имат мекота и еластичност, което може да донесе максимален комфорт, което ви позволява. или семейството си, за да се отпуснете и да се насладите на свободното си време. Спецификация. Основен Материал : Плат. Размери На Продукта. Сглобена дължина (в.) : 39.76. Сглобена ширина (в.) : 38.19. Сглобена височина (в.) : 39.37. Тип На Продукта : Стол С Регулируема Облегалка. Тапицерия Материал : Плат, пяна с висока плътност. Материал На Рамката : Твърда Дървесина, Шперплат, Стомана. Капацитет за сядане : 1бр. тегло капацитет : 300 кг. Тегло (кг) 94.80 модерният стил мощност лифт стол с регулируема облегалка съчетава комфорт и функция. Ергономично и удобно седнало и легнало положение, тихо и гладко. С мощния безшумен мотор, повдигащият стол може да изтласка целия стол нагоре, за да помогне на възрастните хора да се изправят лесно, без да се добавя стрес към гърба или коленете.

Спецификация

Избор на клиенти