Фолиото за декориране на панделка Поли за венци с сугови всякакви ролки Мрежа Опакателни лъкове и Артскраф за шиене на домашни бюра офис бюро с чекмеджета Малко оф?

Фолиото за декориране на панделка Поли за венци с сугови всякакви ролки Мрежа Опакателни лъкове и Артскраф за шиене на домашни

Налично
BGN 2.67
Налично:

Точка за продажба на продукти : Поради разликата в светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. Моля, разберете.И Проекти за домашен декор, коледно декориране 【Цвят】 Мрежа с красиви плътни цветове, съчетани с фолио, за приготвяне на венец, лъкове, сугони, гирлянди, кошници за подаръци, проекти за занаятчийски декор, коледни декоратинг -спецификация Дължина на мрежеста ролка : 30 фута (10 двора) Материали : Полипропилен и фолио 【Размер】 Ширината на мрежата на поли деко е 10 инча, дължината на мрежестата ролка около 6 фута (10 двора) Тези 10-инчови широкообхват Чувствайте се да се свържете, за всеки проблем с качеството или артикула не се очакваше само за 1 ролка на опаковъчна мрежа (10 ярда) Организация на домашния офис 【Цвят】 Мрежа с красиви плътни цветове, съчетани с фолио, за приготвяне на венец, лъкове, суаги, гирлянди , Кошници за подаръци, проекти за занаятчийски декор за дома, коледна декорация. 【Размер】 Ширината на мрежата на поли деко е 10 инча, дължината на мрежестата ролка около 6 фута (10 двора) Тези 10-инчови широки от поли мрежа са чудесни за различни проекти за декориране. Материали : Полипропилен и фолио. Точка за продажба на продукти : . Спецификация.

Спецификация

Избор на клиенти